Assassin’s Creed Odyssey a fost lansat pe data de 5 octombrie

Assassin’s Creed Odyssey este ultimul titlu lansat de catre Ubisoft, acest joc din franciza Assassin’s Creed a fost lansat pe data de 5 octombrie si este disponibil pe platformele: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Microsoft Windows, da, deci faptul ca jocul este prezent pe Nintendo Switch reprezinta pentru mine, personal, o surpriza.

Actiunea acestui joc se petrece in 431 de ani înaintea erei noastre iar dupa cum am fost obisnuiti de catre Ubisoft, acest joc are un univers deschis, este un joc Open World, deci dupa terminarea, sau chiar si in timpul misiunilor vom putea explora acest taram minunat.

Cumpara Assassin’s Creed Odyssey

La dezvoltarea lui au lucrat și aproximativ 200 de developeri și game testeri din studioul Ubisoft București, contribuind la recrearea creaturilor mitice, dar și la gameplay-ul naval sau abilitățile speciale și de luptă al

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate