ATENTAT LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe CORESPONDENT SPECIAL

 

Orice risc sau vulnerabilitate la adresa siguranței naționale ar trebui să preocupe prioritar instituțiile responsabile – SRI, SIE etc – dar și decidentul politic cocoțat în cel mai vîrf (SIC!), poate prin intermediul CSAT, poate doar prin viziune, hotărîre și determinare față de interesul national. De Klaus Werner Iohannis vorbesc, probabil pre(a)ocupat de utopia România (ne)educată!

Posturile publice de radio și televiziune sînt parte integrantă din sistemul de siguranță națională! În ultimul an, politicienii nu au contenit să sublinască acest lucru. De exemplu, în contextul instituirii stării de urgență pe teritoriul României și măsurilor dispuse prin Ordonanțele militare s-au conturat cele trei concept cu care operează siguranța națională: infrastructura critică națională (ICN), sectoare esențiale, angajați cheie.

OUG 9...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate