AUR, despre congresul PNL: Festivalul ORCILOR PENALE NEOLIBERALE. Cerem DNA să se sesizeze din oficiu!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Alianța pentru Unirea Românilor „deplânge paralizia instituțiilor statului în fața unei acțiuni evidente de dare de mită a candidatului la șefia PNL, Florin Cîțu, și atrage atenția asupra încălcării Constituției de către Klaus Iohannis, prin susținerea unui om politic la președinția unui partid”.

„Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) deplânge paralizia instituțiilor statului în fața unei acțiuni evidente de dare de mită a candidatului la șefia PNL, Florin Cîțu, și atrage atenția asupra încălcării Constituției de către Klaus Iohannis, prin susținerea unui om politic la președinția unui partid”, arată un comunicat de presă al AUR.

Cei doi co-președinți ai AUR cer autorităților statului să se autosesizeze.

„De câteva luni, o țară întreagă este blocată de Congresul PNL. Toate autoritățile sunt în stand-by, în așteptarea deznodământului de sâmbătă. Dar disperarea este atât...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate