Autorităţile irlandeze sunt în alertă! Cerşetorii români au invadat cam tot ce se putea în IRLANDA

Teama de cerşetorii veniţi din România este un lucru cert pentru autorităţile din Irlanda. Ca o idee, cam toate ţările Uniunii Europene s-au confruntat cu această problemă, iar statul francez a rezolvat-o cât de cât, prin plata unor sume considerabile, pentru ca cerşetorii să le părăsească teritoriul, scriu cei de la jurnalulromanesc.at

Autoritățile irlandeze sunt în alertă, după ce au descoperit că grupuri mari de români au ajuns în țară în această perioadă.

Polițiștii irlandezi au identificat mai multe personae de origine română, care fac parte dintr-o rețea de cerșetorie. Persoanele în cauză au fost arestate pentru cerșetorie.

Barry McPolin, inspector șef la Poliția din Cork, spune că biletele de avion erau dus-întors, iar perioada acoperea toate sărbători...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate