Aviatiei vanzare apartament cu 2 camere

Olimob va propune spre achizitie, in zona de nord a capitalei, un apartament cu doua camere situat in cartierul Aviatiei, strada Smaranda Braescu. Amplasat la etajul 4, intr-un imobil reabilitat termic, apartamentul are o suprafata utila de 53mp. Este decomandat si se compune din hol, sufragerie, bucatarie semideschisa, debara, camara, dormitor, baie si balcon. Apartamentul a fost renovat in anul 2005, dispune de tamplarie din lemn cu geam termopan, gresie si faianta, parchet. Orientat catre Vest, apartamentul are vedere catre parculetul din spatele blocului, fiind ferit de traficul din strada., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/10/1vanzare-apartament-Aviatie-IMONORD-by-OLIMOB-www.olimob.ro37.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/aviatiei-vanzare-apartament-cu-2-camere/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate