Azi, şedinţă de consiliu deîndată...

Astăzi, la ora 17.00 a avut loc şedinţă de consiliu deîndată referitoare la acoperirea definitivă a deficitului bugetar al secţiunii de funcţionare în cuantum de 231.898,20 lei din excedentul bugetului local al anului 2017. Fac apel public la dl. Mihai Anghel să posteze şi materialul complet să vedem şi noi despre ce este vorba. Din păcate, nu am cunoscut că are loc şedinţă de consiliu astăzi, ca atare, nu am reuşit să merg. Practic, din câte înţeleg se iau bani din excedent şi se dau în secţiunea de funcţionare, pentru a se acoperi un deficit. Nu ştiu dacă proiectul de hotărâre a trecut sau nu. Cert este că din nou o să formulez plângere penală pentru abuz în serviciu pentru lipsa şedinţei ordinare de consiliu. Tot la fel de cert este şi faptul că dacă nu s-au întrunit jumătate plus unu din voturi, proiectul acesta nu a trecut, fiind vorba despre buget. Aştept informaţii în legătură cu acest subiect.

Mirela Predan

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate