Bani pe net din sondaje

Bani pe net din sondaje cu myopinion! Intra si tu in aceasta comunitate, raspunde la cat mai multe sondaje posibil, si castiga puncte, care se transforma in bonuri cadou.

Ce este myOpinion? Este comunitatea online a companiei de studii de piata si sondaje de opinie MEDNET Marketing Research Center. Din aceasta comunitate fac parte membrii panelului de respondenti care si-au exprimat acordul de a participa la sondajele online.

Ce este un panel de respondenti? Panelul de respondenti reprezinta totalitatea persoanelor care si-au exprimat acordul de a participa la sondajele de opinie desfasurate de o companie de cercetare de piata. In cazul MEDNET, panelul de respondenti este format din membrii comunitatii myOpinion, si anume acele persoane care si-au creat cont pe site-ul.

Cum se recompenseaza participarea la sondaje? Sistemul de punctare al respondentilor pentru participarea la sondajele desfasurate de MEDNET es...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate