Barbu Vacarescu inchiriere apartament 2 camere Emerald Residences

Alege confortul oferit de acest apartament de doua camere situat intr-un complex rezidential de pe malul Lacului Tei! Apartamentul de 77 mp (64mp utili) se afla la etajul 6 al unei cladiri de 10 etaje ce dateaza din anul 2008. Este decomandat si include 2 camere, un grup sanitar si un balcon. Apartamentul face parte din complexul rezidential Emerald Residences, amplasat pe malul lacului Tei. Acesta dispune de gradina interioara, spatii de joaca pentru copii, sali de fitness si squash. Veti beneficia de liniste, securitate si confort maxim! Poti inchiria apartamentul pentru 600 euro/luna (Tva inclus) - complet mobilat si cu acces la garaj., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/07/1-1.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/barbu-vacarescu-inchiriere-apartament-2-camere-emerald-residences-2/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate