Barbu Vacarescu inchiriere apartament 2 camere Emerald Residences

Oferit spre inchiriere este acest cochet apartament cu doua camere situat la etajul al doilea al unui imobil cu zece etaje, finalizat in anul 2008. Apartamentul a fost recent amenajat pentru a satisface nevoile viitorului chirias. Vei beneficia de facilitati precum ferestre de tip termopan, acces la cablu tv, internet si telefon, senzori de incendii, aer conditionat si centrala termica de imobil, usa antiefractie iar cladirea dispune de paza, lift, interfon si de parcare subterana Poti inchiria apartamentul pentru 600 euro lunar - complet mobilat si cu acces la garaj., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/08/1_resize.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/barbu-vacarescu-inchiriere-apartament-2-camere-emerald-residences-3/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate