Barbu Vacarescu inchiriere apartament 3 camere Parcul Circului

Acest apartament de trei camere iti va oferi tot confortul de care ai nevoie. Vei beneficia de trei camere complet decomandate, desfasurate pe o suprafata de 116mp (116mp utili) si vei locui la etajul 2 al unui imobil cu trei etaje, finalizat in anul 2009. Livingul este aerisit si invita la relaxare iar de aici vei putea pasi catre bucataria complet separata, catre camerele destinate odihnei si catre cele doua grupuri sanitare. Dormitoarele sunt spatioase si intime. Vei beneficia de facilitati precum centrala proprie de apartament, ferestre cu geam termopan si tamplarie de aluminiu, iar confortul termic iti va fi asigurat de aparatele de aer conditionat. In plus beneficiezi de acces la o curte privata. Imobilul este situat intr-o zona ferita de poluarea fonica urbana, foarte aproape de strada Barbu Vacarescu si de Parcul Circului iar in apropiere vei descoperi restaurante si cafenele, gradinite private, centre spa si sali fitness si supermarketuri. Poti inchiria ace

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate