Barbu Vacarescu inchiriere apartament 4 camere Central Park

Apartamentul de 4 camere face parte din complexul rezidential Central Park, este complet mobilat si utilat si este pozitionat la etajul 3 al unui imobil cu 11 etaje finalizat in anul 2008. Suprafata totala a apartamentului este de 135mp iar spatiul interior este compartimentat astfel: living cu bucatarie complet separata si zona de dinning, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare si 2 balcoane. Complexul rezidential din care face parte este unul privat si veti beneficia de paza non-stop, o curte interioara generoasa, locuri de parcare pentru rezidenti si vizitatori, un loc de joaca pentru copii si o cafenea. Puteti inchiria apartamentul pentru 1200 euro/luna iar in garajul subteran beneficiati de un loc de parcare., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/08/1-2.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/barbu-vacarescu-inchiriere-apartament-4-camere-central-park-2/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate