Barbu Vacarescu vanzare apartament 3 camere Emerald Residences

Apartamentul de 125mp (95mp utili) este situat la etajul 6 al unui imobil cu 11 etaje ce dateaza din anul 2008. Este complet decomandat si include trei camere, o bucatarie inchisa si o zona de dining, 2 grupuri sanitare, 1 terasa si un spatiu de depozitare. Apartamentul este disponibil semi-mobilat. Holul de la intrare separa livingul si bucataria de camerele destinate odihnei. Livingul de 28mp ofera acces catre terasa apartamentului. Terasa are o suprafata de 8mp. Cele 2 dormitoare au suprafete de 14mp (dormitorul matrimonial), respectiv 12,5mp pentru cel de-al doilea dormitor. Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan si de centrala termica a imobilului. Usa metalica, interfonul, supravegherea video si paza garanteaza securitatea. Spatiile de depozitare sunt extinse de o boxa la subsolul imobilului. Complexul rezidential cochet este amplasat pe malul lacului Tei iar in apropiere se gasesc parcuri (Lacul Tei si Circului), gradinite, scoli si licee, hypermarket-ur

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate