Bătaie de joc: Aparegio aruncă dejecțiile în JIU

Un cetățean a surprins angajații Aparegio, în timp ce aruncau dejecțiile dintr-o vidanjă, într-un canal din curtea Aparegio, canal ce se varsă în râul Jiu.

În fruntea Aparegio, societate ce se ocupă de alimentarea cu apă şi canaliazare în Târgu-Jiu și alte localități, se află Traian Pătrăşcoiu, membru PSD. La Rânca au fost pierderi uriașe iarna trecută din cauza Aparegio, după ce s-a oprit apa, iar turiștii și-au cerut banii înapoi, revoltați fiind pe patronii cabanelor și pensiunilor unde s-au cazat.

Din câte știu eu, la Rânca se deversau prin pădure materiile fecale.

Cei de la Aparegio n-au recunoscut că practică astfel de lucruri murdare. Au spus că o să facă verificări, încercând să dea vina pe șofer.

Ha, ha, ha! Păi șoferul face ce spun șefii, domnilor de la APAREGIO! Cu siguranță faceți demult acest lucru atât de dăunător pentru mediul înconjurător din Gorj.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate