Beko WITC7612B0W – masina de spalat rufe incorporabila cu design special

In cazul in care dispui de putin spatiu in locuinta, iar din acest motiv iti doresti electrocasnice incorporabile, m-am gandit sa-ti prezint astazi noua masina de spalat rufe incorporabila Beko WITC7612B0W. Avantajul major pe care aceasta ti-l ofera este acela ca poate fi integrata cu usurinta in mobila de bucatarie, intr-un dulap de pe hol sau chiar la baie intr-un compartiment special, astfel incat sa nu fie vizibila decat atunci cand deschizi usa. Are dimensiuni similare cu cele ale unui model obisnuit, masoara doar 82 x 60 x 57 centimetri.

Este alba, are incarcare frontala, panou de comanda complet electronic, display LED, dar si hublou cu deschidere larga la 135 de grade. Asadar, daca te intereseaza, te invit sa citesti review-ul complet al acesteia! Fiind un model complet incorporabil, automat ca si pretul sau este putin mai mare, insa te asigur ca merita fiecare banut platit ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate