Beko WRE6512BWW – masina de spalat rufe cu consum de energie redus si afisaj LED

Mi-am propus sa-ti prezint astazi noua masina de spalat rufe Beko WRE6512BWW, pentru ca este ieftina, moderna si foarte eficienta, ideala pentru familiile formate din 3-4 membri. Are capacitate de incarcare 6 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1000 rotatii pe minut, 15 programe de spalare si o lista lunga cu functii si optiuni inteligente, despre care o discutam in randurile ce urmeaza. Asadar, daca te intereseaza un astfel de aparat electrocasnic si vrei sa afli mai multe detalii legate de modul sau de functionare, dotari, aspecte ce tin de design, dar si informatii cu tin de pretul de achizitie, te invit sa citesti review-ul.

Beko este o masina SLIM, masoara doar 60 x 41.5 x 84 centimetri si poate fi integrata cu usurinta in orice spatiu ingust al locuintei. Are panou de comanda electronic, foarte usor de accesat pentru setarea functiilor si programelor dorite, dar si display elegant LED, care iti ofera informatii importante legate de ciclul spalarii, cum a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate