Beneficiază și tu de reduceri eMag din campania IT & Mobile Days

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Cutiamica.ro

În perioada 2 – 8 iulie te vei putea bucura de niște reduceri eMag care se pot dovedi a fi foarte avantajoase, atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău.

Odată cu venirea verii, riscul de a ni se strica telefoanele mobile este tot mai ridicat. Fie îl uităm în buzunar atunci când intrăm în piscină, ori ne sare din pantaloni în timpul unei partide de volei, sau când ne plimbăm animalul de companie, un lucru este cert – vara este sezonul în care ne schimbăm telefoanele. Ca să nu mai vorbim de faptul că tot acum se rătăcesc cele mai multe dintre aceste device-uri.  

Campania de reduceri eMag IT & Mobile Days

Un lucru este cert, cu cât petrecem mai mult timp în aer liber, cu atât riscăm să pierdem sau să ne stricăm celularele. Din fericire pentru noi, în intervalul 2 – 8 iulie campania IT & Mobile Days este în plină desfășurare. În această perioadă vom putea achiziționa telefoane eMag la un preț semnificativ mai...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate