Beneficiile ciocolatei

E aromată, e gustoasă, e un deliciu!

Preferată atât de copii, cât și de adulți, ciocolata neagră este unul dintre cele mai sănătoase deserturi care pot fi consumate.

Cercetătorii nutriționiști au descoperit recent o multitudine de beneficii ale ciocolatei. Totodată, pentru a beneficia de adevăratul efect al ciocolatei, trebuie să evităm batoanele procesate care conțin alune, lapte gras, aditivi și foarte mult zahăr. Cea mai bună ciocolată pentru consum este cea “neagra”, neprocesată, cu un conținut de cel puțin 70% cacao.

Ciocolata neagră are multe beneficii pentru organism: Ciocolata este bogată în minerale precum  magneziu, fosfor, dar și potasiu, fier sau vitamine, mai ales cele din grupul B. Alături de o alimentație variată, ciocolata contribuie la menținerea unui echilibru alimentar. Ciocolata scade riscul de infarct. Un studiu realizat de nutriționiștii suedezi a demonstrat că un consum de 45 g de ciocolată neagră ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate