Biscuiti din faina de migdale

 Pentru 10 biscuiti, ai nevoie de:

150g faina de migdale albe fara coaja, fin macinata 50g indulcitor – Poti folosi: pudra de curmale, zahar de cocos, melasa, zahar brun, zahar alb, stevia, etc 3g praf de copt 50g apa plata la temperatura camerei sau din frigider. Daca folositi apa minerala, nu mai este nevoie de praful de copt. optional : coaja de lamaie, coaja de portocale, vanilie, scortisoara, bobite de ciocolata, Poti alege sa pui fructe uscate daca vrei. Cum facem aluatul?

Punem toate ingredientele intr-un bol si amestecam bine.

Vom obtine un aluat mai lipicios din care vom face 10 bucati de biscuiti. II vom pune pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Cum ii coacem?

Ca de obicei, cuptorul trebuie sa fie preincalzit.

Coacem biscuitii pentru 10 – 15 minute la 180 C. Sa se rumeneasca putin. La Air – Fryer 15 minute la 160C.Dupa ce ii scoatem din cuptor, ii mai lasam 10 minute sa se mai raceasca.

Mie, mi-au iesit foarte bine