Bitcoin ajunge din nou la 50.000 de dolari. Criptomoneda marchează maximul ultimelor trei luni, după ce scăzuse recent sub pragul de 30.000 de dolari

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe 2blackjack1$'s Blog

Moneda înregistrează în prezent o capitalizare de piaţă de aproape 950 de miliarde de dolari

Autor: Eduard Ivanovici23.08.2021, 13:53771

Bitcoinul, cea mai valoroasă monedă digitală din lume, a crescut cu 1,78% în ultimele 24 de ore şi a ajuns la 50.321 de dolari, depăşind pragul de 50.000 de dolari pentru prima dată de la începutul lunii mai încoace, potrivit CNBC.

Criptomoneda a stabilit un record absolut la jumătatea lui aprilie (circa 64.000 de dolari), însă pierderile s-au accentuat constant în lunile ulterioare, Bitcoinul scăzând la un moment dat în luna iulie sub pragul psihologic de 30.000 de dolari. Rezultatele au fost influenţate în mare parte de represaliile autorităţilor din China, care au forţat închiderea operaţiunilor de minare de-a lungul verii.

Însă de la jumătatea lunii iulie, Bitcoinul a obţin...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate