Bloguri de calatorii si nu numai citite in 2017

Netul este plin de bloguri de calatorii si daca le pun la socoteala si pe cele cu alte teme nu mi-ar ajunge o viata sa le citesc pe toate! Nici nu as vrea sa-mi petrec astfel viata, dar sunt cateva pe care le urmaresc. Pe unele le stiu de ceva timp, pe altele le-am descoperit anul trecut, dar toate au ceva care ma inspira. Fie imi place mult continutul lor, fie pot sa extrag mereu idei din ele, fie ma inspira persoana din spatele lor, toate au ceva care ma atrage. Dar lasand la o parte aceste detalii, iata lista mea cu bloguri de calatorii si nu numai pe care le-am tot urmarit in 2017:

Bloguri de calatorii:

1.Extravita – ma inspira foarte mult autoarea lui, Mirela. Faptul ca a lasat viata de multinationala pentru cea de blogger si ca scrie nu numai despre calatorii ma face sa o citesc cu placere. Ba chiar unele articole cu tips&tricks le am salvate

2.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate