Bosch MUM54230 – robot de bucatarie puternic, ideal pentru procesare rapida

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Discutam.COM

Cam ce ti-ai putea dori de la un robot de bucatarie? Sa aiba motor puternic si multe accesorii sau sa arate bine si sa fie silentios? Ei bine, tin sa-ti mentionez ca noul model Bosch MUM54230 le are pe toate. Vine dotat cu o multime de accesorii eficiente, foarte utile la casa omului, cum ar fi: 1 x capac, 1 x vas de mixare din otel-inox, 1 x spirala metalica pentru framantat, 1 x agitator, 1 x accesoriu blender din plastic, 1 x disc razuire fina, 1 x disc reversibil taiere, 1 x disc razuire reversibil, 1 x feliator, 1 x storcator citrice, geanta depozitare accesorii, 1 x bol 3.9 litri si 1 x blender 1.25 litri. Daca esti curios sa afli mai multe detalii, te invit sa citesti review-ul.

Dupa cum bine ti-ai dat seama, robotul Bosch are unul dintre cele mai mari boluri de mixare, ceea ce inseamna iti permite sa prepari orice, fara sa te chinui, rapid si eficient. Aluaturile grele si cantitatile mari sunt o adevarata provocare pentru aparatele de bucatarie, insa nu si pentru ace...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate