Botosani: Edili anchetati de DNA pentru concesionarea ilegala a pasunilor

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) cerceteaza modul cum au fost concesionate pasunile în comunele Mitoc, Manoleasa, Baluseni si Roma.
Din primele cercetari a reiesit ca în aceste commune pasunile au fost concesionate fara respectarea legii pentru ca anumite persoane, care fac parte din administratia locala sau apropiati ale acestora, sa beneficieze ilegal de acordatea unor subventii de zeci de mii de euro. Printre persoanele anchetate se numara primari, viceprimari si consilieri locali. Dupa ce acesta cazuri au fost semnalate de catre DNA prefectul judetului a dispus un control la toate primariile din judet.
Juristii prefecturiideruleaza verificari în momentul de fata în comuna Corni, aici constându-se grave incompatibilitati în contractul de concesiune al pasunii. "Au fost depistate grave stari de incompatibilitate, cei care au concesionat pasunea si care primeau subventii fiind viceprimar, consilieri locali. Banii ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate