Brânza rusească, medaliată cu aur și bronz în Franța

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe In prima linie

Producătorii ruși de brânză sunt din nou printre câștigătorii mondiali. Este vorba despre două medalii de aur și trei de bronz iar lupta a fost între 845 de tipuri de produse nobile. 

Călătoria la competiție nu a fost lipsită de aventuri, iar pregătirea pentru aceasta a durat șase luni. 

„Competiția de lactate de la salonul Mondial du fromage 2021 este practic singura platformă din Europa unde producători din orice țară își pot prezenta creațiile”, spune Alexey Andreev, membru al International Cheese Guild.

Salonul și competiția se desfășoară la fiecare doi ani și nu este prima dată când rușii primesc premii. În 2019, au câștigat două medalii de aur și una de bronz.

Sunt mai mulți câștigători anul acesta. Medalie de aur la categoria brânzeturilor moi de vacă cu mucegai – „Piramida neagră” din „Fromage de Louis” din regiunea Voronej. Printre brânzeturile moi de capră cu mucegai...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate