? Bucuria crește în mod natural cu Sonnentor

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Zilele trecute, soțul a cumpărat roșii și era foarte încântat că AU GUST DE ROȘII. Multe fructe și legume din piață nu prea au gust de nimic. De restul produselor, ce să mai comentez. De aceea, sunt foarte fericită când descopăr un brand nou care are produse certificate și controlate în agricultura ecologică. Astăzi voi scrie despre SONNENTOR, o sursă de încredere și inspirație, ce susține procesarea materiei prime chiar la ferme. Brandul este nou pentru mine, deoarece Sonnentor este prezent la noi în țară de 15 ani si are peste 400 de sortimente de produse: ceai, condimente, cafea, dulciuri, siropuri, gemuri (fără adaos de zahăr), miere de Manuka etc.

Sonnentor înseamnă “Poarta Soarelui” și exprimă conexiunea brandului cu regiunea: un soare zâmbitor bazat pe așa-numitele “porți de soare” din Waldviertel (regiune situată la nord-vest de Vie...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate