Budinca cu dovlecei si branza

Ingrediente pentru 2 forme ramekin de 12cm diametru: 1 dovlecel 100g branza de vaci 1 ou marar boia ardei dulce 1 iaurt mic (140g) 2 linguri de lapte unt si pesmet pentru forma  Dovlecelul il taiem felii subtiri si il lasam deoparte. Intr-un vas batem oul usor cu furculita, adaugam branza de vaci, iaurtul, mararul tocat marunt, boia de ardei dulce, 2 linguri de lapte si omogenizam compozitia. Formele de ceramica le ungem cu unt si le tapetam cu pesmet. Imbracam interiorul formelor cu felii subtiri de dovlecel apoi punem o parte din compozitia formata anterior, apoi inca un strat de dovlecei si terminam cu compozitia de ou si branza de vaci.Dam formele la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pana cand se incheaga ca o budinca. Se lasa sa se raceasca in forme apoi se rastoarna. Se servesc reci sau calde. Sunt o gustare delicioasa pentru copii dar si pentru adulti.Pofta buna!