Bunica Anei Maria Pătru, în vârstă de 90 de ani, la DNA Ploieşti

Bunica fostei şefe a AEP, Ana Maria Pătru, o femeie în vârstă de 90 de ani, a sosit miercuri la sediul DNA Ploieşti, unde a fost citată pentru a fi audiată în calitate de martor. Femeia este însoţită de Ana Maria Pătru şi de un avocat, cel din urmă solicitând la sediul parchetului şi o ambulanţă în scop preventiv, având în vedere vârsta înaintată a acesteia. Luând în considerare că accesul cu maşina în curtea DNA Ploieşti nu este permis, femeia, care se deplasa foarte greu, a fost preluată de echipajul ambulanţei cu un scaun rulant pentru a fi dusă la audieri. "Ştiu de ce am venit. Am venit şi eu aicea, că aşa îmi vine să şi plâng, am venit de acasă să văd şi eu ce a făcut DNA, că mi-a nenorocit copilul. Le spun (anchetatorilor n.r.) în felul următor, că vreau să trăiesc să văd şi eu pe DNA care şi-a bătut joc de copilul meu, să-i văd şi pe ei la puşcărie", a declarat bunica fostei şefe a AEP la intrarea în sediul DN...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate