Cadavru de dinozaur partial descompus?!!!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe DIO Line
Au disparut dinozaurii acum cateva milioane de ani sau realitatea a fost alta? Aceasta este o intrebare la care majoritatea specialistilor par sa fie siguri de raspuns. Totusi, zilele acestea, corpul unei creaturi ce seamănă cu cel al unui dinozaur a fost descoperit de un electrician într-o staţie de metrou din Jaspur, India. Si mai enigmatic este faptul ca acest cadavru prezenta bucăţi de ţesut încă existente pe oase. Deşi creatura pare sa semene cu un dinozaur, specialiştii au trimis-o la analize pentru a-i dezvălui vârsta. 
Dr. Parag Madhukar Dhakate, din cadrul Serviciului Forestier Indian, a declarat că descoperirea rămâne încă un mister până în momentul în care analizele ştiinţifice vor dezvalui totul despre aceasta fiinta. ''Seamănă cu un dinozaur, dar nu putem şti cu siguranţă până la finalizarea testelor,'' a mai d...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate