Calea Incercarii si Primele Cinci Initieri

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Lumină și îngeri - AstharMaia
„Fiecare dintre noi este recunoscut dupa stralucirea luminii sale” Djwhal Khul Mesaj transmis prin Alice A. Bailey
Calea incercarii este cel mai bine descrisa de catre Maestrul Ascensionat Djwhal Khul, in cartea lui Alice Bailey, „Initiere, Umana si Solara”, unde spune : 
Calea incercarii precede calea Initierii, si marcheaza perioada din viata unei persoane cand aceasta se situeaza de partea fortelor evolutiei si lucreaza la cladirea propriului caracter. Toul este in mana lui, isi cultiva calitatile care-i lipsesc si cauta, cu vigilenta, sa isi tina personalitatea sub control. El construieste corpul cauzal (corpul sufletului) in mod deliberat, umpland fiecare gol care poate exista, si cautand sa il faca un bun receptor pentru principiul Christic.
  Calea incercarii poate fi asemuita cu cele 9 luni de gestatie care precede ceasul nasterii. Ceasul nasterii va marca inceputul...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate