Camere live cu animale salbatice fac senzatie pe internet

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Intrebari si raspunsuri despre camere de supraveghere

Fie ca sunt bufnite, vulturi, catei, pasari sau pisici, ne ajuta sa zambim mai mult in fiecare zi. Animalul tau de companie sau vizitatorii cu blana sau pene din jurul casei tale sunt simpatici si merita vazuti de cat mai multa lume? Atunci poate are sens sa urmezi exemplul celor de mai jos si sa ii faci celebri, facand un live stream.

Viata animalelor salbatice a fost dintotdeauna o curiozitate. Din fericire, tehnologia din ziua de azi ne ajuta sa ne transformam din privitori amatori, in observatori profesionisti! O tanara din Oklahoma a descoperit ca doua bufnite cuib si-au facut cuib tocmai pe pervazul din fata geamului ei si nu oricum, ci intr-un ghiveci. Nu i-a trebuit mult si s-a gandit sa imparta experienta printr-un streaming live pe internet, asa ca a apelat la camerele de supraveghere.

Puteti accesa camere live 24 din 24 pe site-ul ei, unde cuplul de bufnite “Tiger” are grija de pui si, tot aici, puteti gasi detalii legate despre intreaga experienta...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate