Canalizare la Poiana Campina

  • Postat în Regional
  • la 14-04-2010 20:01
  • de De Ce
  • 203 vizualizări

Introducerea a 2 kilometri de canalizare in comuna il face pe primarul comunei Poiana Campina sa fie mulutmit de realizarea facuta dar nu pomeneste nimic in acest clip ca in ultimi 20 ani in comuna nu s-a facut nimic si ca in ultimi 5 ani el a fost cel care nu a facut nimic, sau cel putin nu a facut ceva vizibil. Primarul ne sugereaza ca trebuie sa fim fericti ca drumul judetean va fi asfaltat, acest primar nu isi da seama ca locuitorii comunei nu merg numai pe acel drum si ca mai trebuie sa ajunga si pe alte strazi care binenteles nu sunt asfaltate. Oare cand vor fi asfaltate si celelate strazi din comuna?

Din cate stiu in comuna in afara de drumul judetean nu mai avem nicio strada asfaltata, am uitat primarul si ai lui vor sari ca arsi si imi vor spune ca steriestiul este asfaltat, eu le spun sa meraga in comuna cornu sa vada si ei ce inseamna o strada asfaltata si apoi sa vorbeasca.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate