Cand tratam febra acasa si cand chemam medicul

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Parinti Moderni

Cand tratam febra acasa si cand chemam medicul

Uneori, o crestere a temperaturii corporale poate fi insotita de alte simptome asociate cu exacerbarea bolilor cronice. Apeleaza la un medic daca temperatura a crescut peste 37,5 la copiii cu varsta sub 3 luni si daca aceasta se mentine mai mult de 24 de ore.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 6 ani la temperaturi ridicate prezinta cateodata convulsii. In cazul in care copilul tau are aceste crize, indeparteaza toate obiectele care sunt aproape de el si asigura-te ca respira in mod liber.

In cazul in care febra copiilor este insotita de crampe, torticolis, eruptii cutanate, temperatura ridicata marcata de durere abdominala, trebuie sa soliciti imediat ajutor medical.

Daca esti insarcinata si ai temperatura insotita de umflaturi si dureri la nivelul articulatiilor, precum si o eruptie cutanata, mai ales de culoare rosu inchis sau sub forma de blistere mari, este urgent sa mer...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate