Caracteristici noi: Veeam Backup&Replication 9.5 Update 3

Compania Veeam a lansat o actualizare a produsului său de top Backup&Replication 9.5, pentru backup și replicare a mașinilor virtuale, în care a apărut o serie de funcții noi.

Actualizarea principală și cea mai importantă a soluției este funcția centralizată de gestionare a agenților. Consola Backup&Replication din cadrul Veeam Availability Suite integrează managementul Veeam Agent for Microsoft Windows și Veeam Agent for Linux. Aceasta vă permite să creați sarcini pentru copierea de rezervă, atât a mașinilor virtuale cu ajutorul Backup&Replication, cât și fișierelor/mapelor/discurilor serverelor cu ajutorul agenților, dintr-o singură consolă. În același timp, toate sunt controlate simultan atât pentru infrastructura IT fizică, cât și pentru cea virtuală.

Actualizarea produsului nu a fost limitată doar la lucru cu agenții, Backup&Replication fiind dotat cu multe alte funcții. În special, grupurile de protecție –...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate