Care este cea mai sanatoasa mancare pentru pisici?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Animax Blog

,,Esti ceea ce mananci’’. Este general valabil si pentru pisicile care depind de noi, stapanii, in tot ceea ce fac. Intr-adevar, mancarea este cel mai important aspect cand vine vorba de ingrijirea unei pisici, in aceeasi masura precum vizitele lunare la veterinar. Este important de notat faptul ca o dieta potrivita elimina costurile suplimentare la veterinar pentru anumite probleme serioase de sanatate ale pisicii tale.

Cu aceste informatii venim in ajutorul tau, pentru a alege cea mai potrivita mancare pentru pisica ta. Inainte de toate, trebuie sa enumeram unele elemente esentiale, de baza ale nutritiei oricarei pisici.

Nevoile esentiale ale unei pisici pentru o nutritie sanatoasa Proteina dintr-o sursa specifica de carne, peste sau pasare; Taurina, un aminoacid esential; Alte vitamine, minerale, enzime si acizi grasi; Apa.

Pisicile nu au nevoie de carbohidrati, in special porumbul, graul si orezul fiind folosite ca umpluturi in alimentatia p...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate