? Cărți citite în luna iunie

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

În luna iunie am reușit să citesc două cărți. Una dintre ele mi-a plăcut (Xanax), iar cealaltă mi-a displăcut (Alegerea Sofiei) dar tot am tras de mine să o citesc. Ambele sunt voluminoase (500 și 725 de pagini) și în ambele se vorbește mult pe lângă subiect. Părerea mea.

“Alegerea Sofiei” – William Styron

  Cartea aceasta a făcut parte din provocarea Reading is cool. De acolo mi-a venit ideea să o împrumut de pe Bookster pentru a o citi. Deși comentariile despre ea, despre mărimea ei sau despre cheful de a o finaliza al participanților la provocare nu erau cele mai încurajatoare.

  În anul 1947, naratorul, Stingo, un tânăr redactor rămas fără slujbă cunoaște un cuplu format din Sofia (o supraviețuitoare a lagărului de la Auschwitz) și Nathan (un tânăr intelectual) ce trăiesc o iubire devoratoare. Stingo se îndrăgostește de Sofia. Povestea face atât o frescă a New Yor...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate