Casa care aluneca ,Sliding house, in Suffolk Anglia cu video

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sotron si imobiliare
Aceasta arhitectura de tip bungalow, are posibilitatea sa alunece pe niste sine bine fixate in pamant.Arhitectii londonezi dRMM care au realizat acesta casa pe o comanda a unei persoane particulare au proiectat-o cu acoperisul si cu peretii mobili,care pot fi mutati pentru a acoperi şi dezvălui o parte a locuinţei.Casa are locatia in Suffolk Anglia are o lungime de 28 ml si cantareste 50 tone.Un proiect de casa indraznet, exclusivist si unicat .O clădire de 28m liniar aparent simpla urmează indicatorii de proiectare si unii de incadrare in zona:latimea maximă permisă 5.8m , inaltime 7.2m si totul este feliat in 3 programe; 16m casa, 5m garaj şi 7m anexa. Garaj este tras de pe axe, pentru a forma o curte intima între feliile de clădire. Toata minunatia functioneaza cu ajutorul a patru motoare care sunt alimentate de la panouri solare.Liniile de culisare pot fi extinse daca in viitor proprietarul se g

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate