Cat de bine stii o limba straina? Afla prin teste engleza, franceza si germana

Ce inseamna sa cunosti o limba straina? Exista diferite pareri: cineva este multumit de nivelul care ii permite sa calatoreasca liber in Europa, iar pentru altcineva este suficient sa stie sa citeasca romane americane in original. Criteriile subiective variaza foarte mult – de la cunoasterea frazelor necesare la sensul intuitiv al limbii (pe care chiar si cei care o vorbesc inca din copilarie nu o au uneori suficient dezvoltata). Cu toate acestea, de obicei invatam o limba straina intr-un anumit scop – mutarea intr-o alta tara, studierea la o universitate straina, nevoia de a cunoaste o limba straina pentru noul job, etc. Cum sa aflam nivelul de cunoastere a unei limbi pe cont propriu? Astazi, nivelul de cunoastere a unei limbi straine poate fi determinat chiar si fara a pleca de acasa datorita numeroaselor teste online. Aici vorbim indeosebi despre astfel de teste: – teste engleza – test franceza – test germana. In testarea limbajului, scopul principal este cercetarea st...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate