Cătălin Smocot, CEO ARC.technology: Mediul de business actual are nevoie de predictibilitate fiscală și o simplificare a procedurilor birocratice

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe expose.ro
Cine este Cătălin Smocot? 

28 ani, absolvent al Universității Politehnica București, Automatică și Calculatoare, pasionat de astronomie și împătimit al bazelor de date și al domeniului machine learning.

Am fost implicat activ în diverse evenimente ale organizației non-guvernamentale academice europene EESTEC unde am avut deosebita ocazie să învăț atât noțiuni tehnice cât și cele din categoria soft skills. În ultimii 8 ani am călătorit mai mult decât mi-aș fi putut vreodată imagina în liceu și sunt foarte recunoscător celor care mi-au fost alături.

În urmă cu 4 ani am observat ca îmi place foarte mult sa împărtășesc anumite cunoștințe din domeniul IT într-un mod inovativ și simplu de înțeles. Au urmat câteva sesiuni de mentoring pentru oameni care voiau sa știe mai multe  despre baze de date iar ulterior am fost trainer in cadrul unui workshop dedicat aplicațiilor pentru telefoane cu Android.

De curâ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate