Câteva știri din lumea culturală românească (8 – 14 mai 2017)

Știrile săptămânii: “Tropote fermecate. Povești cu cai fantastici”, o antologie de basme populare de la editura Cartea Copiilor; ”Aventurile lui Sacha în castelul fermecat”, de Iulian Tănase apare la editura Nemi; Wonderland, de Steven Johnson, inaugurează Co-lecția de știință la Editura Publica; Corint Junior și Felix te provoacă! Mărturisește și te premiem!; Cea mai așteptată carte a anului 2017 este semnată de Igor Bergler și apare la Editura Litera; BrewDog: metoda pentru afaceri în stil punk, la Editura Publica; “Spovedania unui preot ateu” de Ion Aion, la Curtea Veche Publishing; Turneul ARTfel continuă şi se va transforma într-un turneu european; Atelier smARTkid de lectură Tătănuș Pipăruș, câinele fantomă. “Tropote fermecate. Povești cu cai fantastici”, o antologie de basme populare de la editura Cartea Copiilor Editura Cartea Copiilor lansează “Tropote fermecate....

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate