CE A DISCUTAT PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP CU OMOLOGUL SAU FRANCEZ MACRON!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Președintele american Donald Trump a discutat cu omologul său francez, Emmanuel Macron, în legătură cu ultimele evoluții în criza nord-coreeană și despre protestele din Iran, a anunțat Casa Albă, potrivit agenției de știri Reuters.

Casa Albă a comunicat că discuția a avut drept scop să „sublinieze” determinarea SUA, Coreei de Nord și a comunității internaționale în privința eforturilor de denuclearizare completă a Peninsulei Coreea.

În mesajul său de Anul Nou, Kim Jong Un, liderul regimului de la Phenian, s-a oferit să trimită o delegație la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud și a declarat că speră ca acest eveniment să fie un „succes”.

Ulterior, Seulul și Phenianul au ajuns la un acord pentru a purta săptămâna viitoare discuții la nivel înalt privind potențiala participare a Coreei de Nord la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang, dar și despre modalități de îmbunătățire a relațiilor bilaterale....

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate