Ce am învățat eu de la ”dieta daneză”

Dacă ați bântuit zilele acestea prin supermarketuri, ați remarcat cu siguranță că locul ornamentelor de Crăciun, al cozonacilor și al preparatelor tradiționale de tot soiul a fost luat subtil de verdețuri, de mâncăruri sănătoase, ceaiuri de slăbit… iar rafturile s-au umplut brusc de tot felul de produse care te ajută să dai jos kilogramele acumulate de sărbători. Strategie de marketing, corect, amuzantă până la un punct prin clișeele acceptate, pare-se de toată lumea. E trist totuși că manipularea funcționează… După ce înainte de sărbători am fost îndemnați să ne îndopăm cu de toate, acum, desigur, suntem poftiți la sală și la produse pentru slăbit. În tot cazul, luna ianuarie este, cred, statistic vorbind, una dintre lunile în cre preocuparea pentru diete crește semnificativ. Asta explică probabil și faptul că mi-am amintit zilele acestea despre intenția de a scrie rândurile de mai jos, pe care am amânat-o multă vreme, nici e...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate