Ce educație am nevoie pentru a deveni un avocat?

Indiferent dacă intenționați să vă specializați în dreptul mediului sau în dreptul familiei, va trebui sa absolviti mai intai liceul, iar apoi o facutate de drept.

Dacă intenționați să practici ca avocat profesionist, veți avea nevoie sa treceti examenul de admitere in barou. Continuați să citiți mai multe despre cerințele educaționale pentru avocați și obțineți câteva sfaturi de pe siteul Baroului Bucuresti, unde puteti gasi liste cu toti membrii acestui barou.

Studii preliminare

Înainte de a merge la facultatea de drept, veți avea nevoie de o diplomă de bacalaureat. Solicitanții școlii de drept nu sunt obligați să aibă un anumit rol major pentru învățământul preuniversitar. Totusi, participarea la unele tipuri de cursuri vă vor ajuta odată ce veți ajunge la școala de drept. Aceastea includ subiecte...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate