Ce este Ultra HD Premium ?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Tot ceea ce trebuie sa stii despre televizoarele Plasma LED sau LCD

Daca UHD stim cu totii ca este de fapt o alta denumire pentru 4k (rezolutia reala de cca 4x mai mare comparativ cu Full HD) totusi in ultima vreme am fost asaltati cu “noua generatie”.

Ultra HD Premium este de fapt un standard inventat de catre Ultra HD Alliance . Da exista o astfel de asociatie in care sunt membrii cam toti jucatorii din industria TV. Avem producatori de chipuri, de ecrane, de televizoare cam toata lumea buna a industriei TV.

Membrii UHD Alliance

Ultra HD Premium reprezinta un set minimal de caracteristici pe care un TV trebuie sa le detina astfel incat  sa poata fi “etichetat” cu logo-ul Ultra HD Premium .

Trebuie mentionat ca setul de cerinte nu este doar o pacaleala de marketing si ca un TV de varf din anul 2017 ar cam trebui sa indeplineasca aceste conditii. Trebuie spus ca cel putin la nivelul anului 2016 -2017 pare o initiative buna in folosul clientilor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate