Ce incaltaminte de barbati se poarte in 2018

 

Barbatii ca si femeile, doresc, de asemenea, sa arate elegant si, prin urmare, sa urmeze tendintele din lumea modei. Impreuna cu modelele clasice, designerii au prezentat noile colectii ca fiind luminoase si interesante, care merita cu siguranta, sa le acorzi toata atentia. Printre principalele tendinte ale articolelor de incaltaminte barbati, se numara minimalismul, naturalitatea texturilor si culorile discrete. Principala tendinta a anului 2018 este reprezentata de modele clasice traditionale. Pantofii in stil de afaceri au fost suplimentati cu catarame, curele si cusaturi.

 

Pentru fanii stilului sportiv sunt prezentati adidasii din materiale naturale. Pentru tineri, au fost create modele luminoase cu talpi masive, iar pentru iubitorii stilului clasic, pantofi sport. La varf de popularitate in 2018,  sunt pantofii din piele naturala, nabuc sau piele de caprioara. Aceste materiale au dovedit deja nu doar atractivitatea lor, ci si stabilitatea ridicata. S...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate