Ce mancam la micul-dejun ca sa avem energie toata ziua

Ne-am dori ca dimineata sa avem mai mult timp liber ca sa ne putem savura in liniste micul dejun si cafeaua, dar de cele mai multe ori diminetile noastre sunt agitate si suntem cam pe fuga, asa ca preferam sa sarim peste micul-dejun sanatos, ne bem cafeaua repede, apoi luam ceva de la patiserie in drum spre scoala sau serviciu.Expertii in nutritie, spun ca micul-dejun este cea mai importanta masa de peste zi, si in nici un caz nu trebuie sa sarim peste aceasta. Ar trebui sa fie cea mai consistenta masa, deoarece avem o zi intreaga sa consumam caloriile, in plus o sa avem mai multa energie si nici nu o sa mai avem senzatia de foame pana la urmatoarea masa.Printre alimentele care ar trebui consumate, in special dimineata, se gaseste si oul. Acesta fiind cel mai hranitor si bogat in nutrienti. Oul este bine sa nu lipseasca de pe masa la micul-dejun. Proteinele din ou se absorb foarte repede, iar aceste proteine vor da senzatia de satietate.Avocado este si el un aliment foar...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate