Ce nu iubesc bărbații

Una din cele mai mari dorințe ale unei femei este, probabil, să fie femeia ideală pentru bărbatul pe care îl iubește. Însă, ce se ascunde sub conceptul de ideal? Are nevoie bărbatul de o femeie ideală? Răspunsul este, mai degrabă nu, decât da. Ori femeia poate avea trăsături și abilități suficiente pentru a-și face bărbatul fericit, fără a pretinde să fie ideală.

Dar care sunt lucrurile pe care nu le iubesc bărbații? Despre acestea vom vorbi în materialul de azi.

Bărbaților nu le plac suspiciunile.

Cei mai mulți dintre bărbați sunt supărați pe suspiciunea maniacală a femeilor. Atunci când o femeie nu are încredere în bărbatul său, ea se umple de răutate și de ură nejustificată. Gelozia constantă, isteria, verificarea telefonului creează tensiune în relație și ceartă în cuplu. Un bărbat și-ar dori ca femeia să fie cel puțin pozitivă, să gândească frumos despre el și să-i spună „Eu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate