Ce nu știai despre „The Nun/Călugăriţa: Misterul de la mănăstire“, filmul horror filmat în România

„The Nun/Călugăriţa: Misterul de la mănăstire“, thriller-ul horror filmat în întregime în România, poate fi vizionat în cinematografele din toată ţara.

 

Mult așteptatul film din franciza de succes regizată de James Wan, „The Conjuring/Trăind printre demoni”, a cărui acțiune se petrece la o mânăstire din România, ne deschide un portal către o lume macabră presărată cu mister, suspans, teroare, forțe malefice, credință absolută, toate culminând cu lupta eternă între bine și rău.

Cel mai recent şi mai întunecat episod al universului horror „The Conjuring/ Trăind printre demoni” se petrece în 1952 la lăcașul de cult și prezintă evenimentele care preced acţiunile din filmele anterioare: „Annabelle”, „Annabelle 2”, „The Conjuring” şi „The Conjuring 2”.

„The Nun/Călugăriţa: Misterul de la mănăstire“ descoperă originil...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate