Ce putem face pentru ca angajații să nu își părăsească locul de muncă?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Stiri Gorj

Un lucru pe care îl auzim tot mai des de pretutindeni este acela că organizațiile se confruntă cu lipsa de angajați sau că angajații își părăsesc locul de muncă la scurt timp după angajare. Sunt nenumărate motive care îi determină pe angajați să migreze spre un alt loc de muncă sau să accepte ofertele altor angajatori. Iată doar câteva statistici despre motivele care îi determină pe angajați să își părăsească locul de muncă și despre ce ar trebui angajatorii să facă pentru a împiedica acest lucru:

Angajați își părăsesc locul de muncă pentru că doresc să avanseze în carieră. Conform celor mai recente statistici, avansarea în carieră este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care angajații migrează de la un loc de muncă la altul. De fapt, cele mai recente estimări arată că 70% dintre angajații care și-au părăsit ultimul loc de muncă au făcut-o tocmai din acest motiv. Soluția în acest ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate