Ce serviabil era cu SRI în 2011 dl controlor-şef Cezar Preda

foto: ziare.com
Ne dăm cu curul de pământ jelind cât de mult şi-a depăşit atribuţiile legale SRI, amestecându-se în tot şi în toate, în special pe fondul controlului deficitar din partea Comisiei comune de control parlamentar. Păi cum să nu se ajungă în situaţia de azi, când de-a lungul timpului membrii acestei comisii practic s-au lăsat controlaţi de SRI, în loc să fie invers? Avem vreo garanţie că în această legislatură va fi cumva altfel? Eu zic că nu, când l-am văzut nominalizat iar în comisie, din partea PNL acum, pe dl Preda Cezar-Florin.
Nu pot avea încredere în dumnealui ca şi controlor, când îmi aduc aminte cum prin 2011, ca preşedinte al acestei comisii, dl Preda Cezar-Florin, deputat PDL pe atunci, n-avea altceva de făcut decât să propună ca anumiţi ofiţeri SRI să fie numiţi în calitate de organe de cercetare penală speciale, adică o reîntoarcere la atribuţii

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate