Ce trebuie sa faci pentru a deveni asistent medical

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe General Media

In ultima vreme au aparut tot mai multe informatii in sursele media legate de criza de specialisti din domeniul medical, informatiile fiind vehiculate in contextul exodului cadrelor medicale spre tarile Uniunii Europene, acolo unde exista salarii de pana la 10 ori mai mari pentru acelasi volum de munca prestata.

Presat de aceasta realitate nu tocmai roz, guvernul a alocat sume importante pentru a creste remuneratiile personalului din domeniul medical, astfel incat salariile aproape ca s-au dublat, ajungand la peste 20.000 lei pentru un medic si 4000 lei net lunar pentru postul de asistent medical.

Toate aceste majorari salariale au readus in prim plan concurenta de la accederea in scolile medicale de specialitate, fapt ce va duce la necesitatea acumularii unui nivel bun de cunostinte pentru a accede in randurile celor admisi.

 

Ce este nursing-ul? Conceptul de nursing este cel folosit la scara internationala, pentru a defini meseria de ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate