Ce trebuie sa intrebi cand alegi un salon de nunta

Evenimentele importante din viata noastra necesita multa atentie, iar modul in care acestea se desfasoara, va influenta amintirile noastre, dar si ale invitatilor.

Unul dintre factorii ce determina succesul unui evenimente este locatia. Sa presupunem ca urmeaza sa va casatoriti si sunteti in cautarea unui salon pentru nunta, dar nu stiti cu sa alegeti salonul ideal.

Pentru a va usura aceasta sarcina trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

Data evenimentului Solicitati cat mai multe informatii despre sala (disponibilitate, capacitte, pret, numarul de ospatari, dotari, restrictii in privinta intensitatii muzicii, orele in care poate fi folosita sala, cum se face accesul s.a.) Decorul

Nu ezitati sa intrebati de decor.  In urma discutiei cu proprietarul sau persoana responzabila de sala respectiva trebuie sa stiti daca va asigura decorul pe care vi-l doriti, daca va permite sa decorati sala cu terti.

Solicitati detalii despre forma meselor, pentru ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate